Илачите на Баба

Форум за хранителни режими, лечение с природни продукти, умението да дишаме, природосъобразната почивка, масажи и самомасажи, за движението и спорта, билки и полезни растения, плодове, зеленчуци и ядки.
admin
Site Admin

cvetolubka написа: А иначе вярата ,че ще ти помогне това или онова е половин лечение. ОК. Да,
admin
Site Admin

Чак сега се сетих, че навремето имах кокоши трън/и, не си спомням един ли беше, или повече. Но със сигурност ми го махнаха с нагрята топлийка, и май после мазахме с йод и един мехлем за по-бързо зарастване на рани.
admin
Site Admin

Съгласна съм с вас за силата на внушението.Лично съм го изпитвала на гърба си.Така ме запалиха и по универсалната енергия.
admin
Site Admin

tanya1602 написа: Съгласна съм с вас за силата на внушението.Лично съм го изпитвала на гърба си.Така ме запалиха и по универсалната енергия. Я, разкажи какво е това?
admin
Site Admin

За кокоши тръм се плзва млякото на Глухарчето.Мой комшия така ги излекува в казармата.Няма повече оплаквания.
admin
Site Admin

аз пък ползвам друг метод и ми е минавало много пъти - кисело мляко и после кучето да ближе ;) звучи абсурдно, но преди година така ми бяха нападнали крачетата, че ужас...и една баба ми го каза това- куче или котка да ти близне кокошия трън... и така, минава
admin
Site Admin

Незнам, мойто куче всяка вечер ,по часовник, в часа , идва и започва да ми ближе кокошият трън и така години
admin
Site Admin

tanya1602 написа: Незнам, мойто куче всяка вечер ,по часовник, в часа , идва и започва да ми ближе кокошият трън и така години да не е врътката в киселото мляко
admin
Site Admin

oxygen написа: tanya1602 написа: Съгласна съм с вас за силата на внушението.Лично съм го изпитвала на гърба си.Така ме запалиха и по универсалната енергия. Я, разкажи какво е това? Еми много на кратко:вид йога, при който не се правят физически упражнения, а се контролира дишането успоредно с мисъл.не вярвах, но без да искам се убедих.Отварят се чакри, после ги " завърташ" постепенно една след друга/ след доста време тренировки/, постепенно ти се изостря интуицията.Отделяш точно 5 минути на ден.Но изисква постоянство-аз съм немърлива.Мъжът ми , обаче си излекува невродермит/ и то хроничен/, но той е много упорит като реши.
admin
Site Admin

Angela написа: tanya1602 написа: Незнам, мойто куче всяка вечер ,по часовник, в часа , идва и започва да ми ближе кокошият трън и така години да не е врътката в киселото мляко Е, от къде кисело мляко?Тия " втечнени" сухи млека ,дето се продават по магазините и не се знае какво има в тях?
Post Reply

Return to “Здравословен живот ”