Oxalis carnosa

Всичко за отглеждането и проблемите на кактусите и сукулентите
Post Reply
admin
Site Admin

Oxalis carnosa Цитат Да направя тема и за тоз красавец! Май съм го показвал как цъфти а като се разхвърчат семената и хоп - бебета наскоро го резнах и ще го покажа като се пооформи...
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Много е нежен!
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Наистина е красавец Не съм срещала до сега такъв
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Прекрасен! От къде е купен?
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Много сладък, поздравления!
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат мен това с бебетата ме заинтригува, ако разбираш накъде бия
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат kikabelata написа: мен това с бебетата ме заинтригува, ако разбираш накъде бия разбирам разбирам Даже наскоро посях събраните семена, че така ги бях скрил... трудно ги открих и то случайно Ето го и големия Искат пълно слънце, но зимата го няма и май се издължава... но и така ми харесва Купуван е от Kuenz http://www.kuentz.com/index.php Странно ми е, че не мога да отгледам обикновен оксалис... а този даже се размножи остава да разбера дали от резник пак прави каудекс
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Много екзотики интересни си показал днес! О, наистина луковичните оксалиси са трудна работа... Версиколорът при мен една луковичка остана, пусна две листенца и цъфна, но не успях да видя цвета и наскоро изгни. Един друг вид с ризоми, бях поръчала, но те дойдоха сбръчкани, изсъхващи и не тръгнаха. Само лилавият успявам засега да гледам без проблеми.
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Помните ли бебетата? Имат си каудексчета вече! А едното цъфна
admin
Site Admin

Re: Oxalis carnosa Цитат Брикии,красота!!! Нареждаме се за беебИ
Post Reply

Return to “Кактуси и сукуленти ”