Продавам семпервивуми

Всичко за отглеждането и проблемите на кактусите и сукулентите
Post Reply
admin
Site Admin

Продавам семпервивуми Цитат Пускам тема , че има една стара , но е заключена ...а и да не са в общия тюрлюгювеч. http://dobis.snimka.bg/flowers/sempervivum.816149.all" onclick="window.open(this.href);return false; Това е част от семперите. Постепенно ще кача и останалите до към 400. /Луда работа , нали /Предпочитам да размножавам само кой каквото си пожелае. Няма място за мамите кокошки , какво остава и за пилйоците. Снимките са март-април и после юни. Септемврийската окраска още липсва заради мързела ми да снимам. Цена 1 лв - 1,50 лв.Някои са много трудни и бая скъпички по европата де...Пасифиците и англичаните са по 1,50 .Бъдете сигурни , че лев няма да иде за нещо друго , само за нови и нови и нови.... бе трябва да го докараме до 1000... ./ он си знае кой е в тая лудост, пак качих бройката, не ме овиквай / Само на лични и когато намеря време. Лято е , зачезнала съм тотално .
admin
Site Admin

Re: Продавам семпервивуми Цитат Здр, има ли още в наличност?
admin
Site Admin

Продавам семпервивуми Пускам тема , че има една стара , но е заключена ...а и да не са в общия тюрлюгювеч. http://dobis.snimka.bg/flowers/sempervivum.816149.all" onclick="window.open(this.href);return false; Това е част от семперите. Постепенно ще кача и останалите до към 400. /Луда работа , нали /Предпочитам да размножавам само кой каквото си пожелае. Няма място за мамите кокошки , какво остава и за пилйоците. Снимките са март-април и после юни. Септемврийската окраска още липсва заради мързела ми да снимам. Цена 1 лв - 1,50 лв.Някои са много трудни и бая скъпички по европата де...Пасифиците и англичаните са по 1,50 .Бъдете сигурни , че лев няма да иде за нещо друго , само за нови и нови и нови.... бе трябва да го докараме до 1000... ./ он си знае кой е в тая лудост, пак качих бройката, не ме овиквай / Само на лични и когато намеря време. Лято е , зачезнала съм тотално .
admin
Site Admin

Re: Продавам семпервивуми Здр, има ли още в наличност?
Post Reply

Return to “Кактуси и сукуленти ”