Албуми на домашните ни любимци

Споделете какво отглеждате освен цветя
admin
Site Admin

mim7 написа: А това пък е нашият красавец http://www.snimka.bg/album.php?album_id=71857 Като изключим, че е голям беладжия е страхотен сладур и лакомник. Голям сладур е каква порода е?Аз страшно много обичам животните , но най-голямата ми слабост са кучетата и аз си имам едно куче скоро ще ви покажа негови снимки
admin
Site Admin

Породата е голдън ретривър. На 6 месеца е внос от Сърбия с родословно дърво. Имаме го само от месец, но вече е като част от семейството. Много си го обичаме.
admin
Site Admin

mim7 написа: Породата е голдън ретривър. На 6 месеца е внос от Сърбия с родословно дърво. Имаме го само от месец, но вече е като част от семейството. Много си го обичаме. Аз много харесвам тази порода кучета и съм изумена колко много разбират кучетата от това какво им говориш или какво правиш вярно че понякога се услушват и си правят каквото си знаят, но то е така защото знаят при кого им минава номера и при кого не Няма как да не ги обичате Те толкова много ви влизат под кожата Пожелавам ви да си живеете дълго и щастливо
admin
Site Admin

А ТОВА Е МОЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ВЕЧЕ Е ПОРАСНАЛ ЦЕЛИ ДЕВЕТ МЕСЕЦА КАЗВА СЕ РИК-ФРЕНСКИ БУЛДОГ
admin
Site Admin

Мисля,че го помня това сладурче още от Фпланет
admin
Site Admin

lunen_sun написа: Мисля,че го помня това сладурче още от Фпланет И наистина е така: http://www.bgphoto.net/photos/7795/o632 ... 687500.JPG
admin
Site Admin

Как съм пропуснала да ви покажа моя дзвер... само изглежда кротка и хрисима:
admin
Site Admin

Разкошен котарак
admin
Site Admin

lunen_sun написа: Разкошен котарак Мда, ще й предам, тя и без това е с голямо самочувствие. Казва се Стефка (по-точно Стефана, но дългото се използва в адреналинни ситуации ).
admin
Site Admin

О,то било котарачка Извинявам се на дамата
Post Reply

Return to “Домашни любимци”