Как да посадя семена от каркаде???

Всичко за отглеждането и проблемите на другите цветя
admin
Site Admin
Posts: 42
Joined: Thu Oct 21, 2021 7:52 pm

Как да посадя семена от каркаде??? Имам малко семена от каркаде и не знам дали има специален начин за засаждането им. Ако някой отглежда това растение да пише. А въобще това растение вире ли по нашите земи, или няма смисъл да се захващам с него.
admin
Site Admin
Posts: 42
Joined: Thu Oct 21, 2021 7:52 pm

Re: Как да посадя семена от каркаде??? Вирее със сигурност на морето. За други места не знам. Нали си говорим за градинско отглеждане. Иначе ако не е на вън мисля, че няма да има проблеми. А от къде се снабди със семенцата. И аз много искам, поразпитах тук, там но няма никъде.
admin
Site Admin
Posts: 42
Joined: Thu Oct 21, 2021 7:52 pm

Re: Как да посадя семена от каркаде??? http://www.hibiscus-of-tahiti.com/seed_growing_from.htm" onclick="window.open(this.href);return false; Имаме и тема тук: http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?f=62&t=5928" onclick="window.open(this.href);return false; Инак можеш да го гледаш лятото навън, зимата вътре - както обикновените хибискуси. И аз имам семена, но ще почакам още малко преди да ги посея, че не мога да им осигуря постоянно топло и светло в момента.
admin
Site Admin
Posts: 42
Joined: Thu Oct 21, 2021 7:52 pm

Re: Как да посадя семена от каркаде??? Ок благодаря за отговарите. Да рзбирам, че няма по специален начин за посаждането? Направо слагам семената в почвата, не трябва на пример да ги оставям да покълант и след това да ги засаждам? А със семената се сдобих от почивка в Египет миналата година. Купих си от там чай каркади и се оказа пълно със семена. Посъбрах колкото можах, но намирам още. Елака, ако искаш мога да ти изпартя. ;о))
Post Reply

Return to “Други цветя ”