Аз съм си поръчала семена и ще се пробвам с малко петунии. За пръв път ще сея нещо и като прочетох, колко разочаровани има от петуниите малко се уплаших. Но ще разчитам на вашите съвети, ще питам, ще досаждам и се надявам да се справя. Ако ли не - винаги мога да си купя разсад 

Чародейка написа:Ааааааа Даре що така лесно се предаваш ,нова година нов успех![]()
Аз сега прегледах семенцата си , какво ли не съм събиралата се чудя от къде да започна

Петунии, лобелии, тагетиси, тунбергии, теменужки и др.
Тях отгледах от семена и съм много горд с постижението си. Цъфтяха цяло лято та чак до късна еден.
Всичко започна със семената от Thpmpson&Morgan, които засях в началото на февруари.![]()
![]()
![]()
В началото на март разредих лобелиите в отделни саксийки, защото бяха много израстнали![]()
а в началото на април всичко си отиде по сандъчетата и на остъкления балкон до идването на топлото.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В началото на май изкарах всичко на източния балкон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Края на май - началото на юни месец балкона изглеждаше така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И след това започна големия цъфтеж, та края му се не виде. Падна едно ежедневно разнасяне с бутилки от по 10л, торене, дозички . . . Ам беше хубаво. Ето месец юни, юли и август.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()